Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#198200854

Eladó Családi ház

169 millió Ft

Nyíregyháza Sóstógyógyfürdő
Alapterület:
316 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Tégla
Családi házak
Lifestyle

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
800 m2
Kondenzációs kazán
Vegyes
Részben bútorozott
Parkosított
2
Dupla komfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő jó ház jó helyen eladó !!!

Aki jó helyen , jó házat keres ne menjen tovább megtalálta. 

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő egyik csendes utcájában található ez a téglaépítésű kétszintes mediterrán stílusú luxus igényeket kielégítő 5 szobás , dupla komfortos családi ház. 

Strandfürdő közelinek mondható de mégis van annyira távol , hogy a Sóstón szervezett rendezvények nem zavarják meg a hely nyugalmát. Műútról jól megközelíthető, kicsit távolabb van a forgalmasabb utcáktól, a szomszédok kedvesek és csendesek, az utcára kilépve az igazi "sóstói feeling" érzése tölti el az itt lakókat.  

A családi ház nagyon átgondolt - hirdetésben feltüntetett - tervek alapján készült el 2008. évben. Az ingatlan kétszintes, mely a 800 m2-es téglafallal körbekerített telken helyezkedik el.  

Földszint 

A kétszintes családi ház földszintje 169,14 m2-en helyezkedik el , mely magában foglalja a 40.65 m2-es kétállásos garázst és a 28,36 m-es DNY-i tájolású fedett teraszt. A lakótér különlegessége az egy légtérben található konyha-étkező és a nappali melynek belmagassága az emeleten kialakított galéria mennyezetével esik egy szintre. A nappaliban található kandalló nemcsak dísze a lakásnak hanem kiegészítő megoldást nyújt a helyiség fűtéséhez is. A tágas szélfogó biztosítja a közlekedést a bejárat és a garázs között, de a helyiségen keresztül haladva közelíthető meg a háztartási helyiség, a WC, és a tároló is. Az étkező, - a szintkülönbség miatt - lépcsőn keresztül közelíthető meg, az emeletre pedig a nappaliban található lépcsőn keresztül juthatunk fel.  

Emelet 

A 146,94 m2 nettó alapterületű emeleti rész sem a klasszikus értelemben vett fszt + emelet szint került kialakításra. A “terek megtörésével félemeletenként” jutunk el a három különálló hálószobából , és a dolgozószobából álló szintre, aholy egy zuhanyzó-WC egy fürdőszoba-WC és egy gardrobszoba is kialakításra került. A dolgozószobából az udvarra néző fedett teraszra juthatunk ki, a hálószobákat a ház K-i oldalán található loggia köti össze kívülről. 

Kert-udvar 

A parkosított kertben, a rekreációs szempontok alapján vezérelve egy  7 x 3 m-es, mozgatható polikarbonáttal lefedett úszómedence került kialakításra a ház nyugati oldalán . A  családi események kedvenc színtere - a fedett teraszokat is fegyelembe véve - a fedett grillező , és a gyerekek részére is kialakításra került egy cca.: 12 m2-es játszótér. (lásd.:  Ingatlan elhelyezkedésének sematikus rajza). 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Iroda irodaházban C
Építési telek
Üzlethelyiség
Panellakás
Sorház
Ikerházrész
Nyaraló