Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#198200860

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

89.9 millió Ft

Nyíregyháza Hímes
Alapterület:
274 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Családi házak
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
957 m2
Átlagos
Cirkó
Udvari
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Egyet fizet kettőt kap !

Egyet fizet kettőt kap ! Közhelynek tűnik, de igaz mert olyan ingatlant ajánlok eladásra , amely két önálló lakást (családi házat) foglal magába ár/érték arányban kedvező áron. 

Elhelyezkedés 

Nyíregyháza-Hímes csendes utcájában, a város központjától 2 km-re helyezkedik el az ingatlan, a belváros gyalogosan 25 perc alatt elérhető, a legközelebbi buszmegálló 350 m-re található. A KNY-i tájolású telken 2 családi ház épült melyek a melléképületekkel együtt egy   274,37 m2 nettó alapterületen elhelyezkedő ingatlant képeznek.  

A telek K-i oldalán először az Nappali+2 szobás 108 m2-es, összkomfortos polgári stílusú családi ház (1.sz.Családi ház) került megépítésre , ehhez kapcsolódott cca. 113 m2-en a több helyiségből álló Melléképület és a garázs (Melléképületek). A későbbiekben a meglévő épületek bővültek egy önálló 2 szobás komfortos lakrésszel (2.sz.Családi ház 52,99 m2).  

Ingatlanok jellemzői 

1.sz.Családi ház 

Az ház az 1950-es években épült vegyes (tégla,vályog) falazatból, de az elmúlt közel 70 évben többször felújításra illetve korszerűsítésre került, a mai állapotában gyakorlatilag azonnal birtokba vehető. A falvastagság átlagosan 40-50 cm de néhol eléri a 70 cm szélességet is. A tetőszerkezet ép a tetőhéjazat Bramac cseréppel került lefedésre. A külső és a belső nyílászárók tölgyfából egyedileg készültek, az ablakok hőszigeteltek. A lakótér belmagassága átlagosan 3 m, ennek megfelelően az ajtók és az ablakok a klasszikus stílusban készültek. A lakás melegét gázkazán biztosítja a kerámia lapokkal burkolt felületeken padlófűtéssel míg a parkettázott hálószobákban radiátoros hőleadással. 

A nappali-étkező és a konyha egy légtérben került kialakításra , a hálószobák különállók de a fürdőszoba és WC is külön helyiségekben lett kialakítva, a ház részben alápincézett. 

(lásd. : 1.sz.lakás alaprajza, 1.sz.lakás területi eloszlása) 

Melléképületek 

Az 1.sz.Családi ház falára “U” alakban a 80-as években épült fel a kétállásos  garázst (39,34 m2) is magába foglaló melléképület , mely a nyári konyha, tároló, téli kert és műhely részekre tagolódik. A műhely fűtését és hűtését inverteres klíma berendezés biztosítja, kialakításra került benne egy WC és kézmosó. A műhely aljzata modern laminált padlóburkolatot kapott. Szükség esetén az itt található helyiségekből további lakás is kialakítható. (lásd.: Melléképületek alaprajza, Melléképületek területi eloszlása) 

2.sz.Családi ház 

A 2000-es években a melléképületek nyugati oldalára épült rá téglából a kétszobás komfortos lakrész. A lakás fűtését konvektorok biztosítják, az ablakok műanyag szerkezetűek hővédő üveggel ellátva. A szobákban laminált, a többi helyiségben kerámia burkolatok vannak. Az ingatlan helyiségei : előtér, fürdőszoba, 2 szoba, konyha , és a ház alagsorában egy kisebb méretű pince került kialakításra. 

Kert 

Az ingatlanhoz tartozó körbekerített telek 957 m2 , melyen az épületek és a parkosított kert találhatók. A növények öntözéséhez a vizet fúrt kút biztosítja. 

Egyéb 

A vételár tartalmazza a beépített gépeket, a bútorok megegyezés tárgyát képezik. A családi házakban vezetékes gáz külön mérőóráról megy . 

További részletekért kérem hívjon bizalommal ! 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Iroda irodaházban C
Építési telek
Panellakás
Üzlethelyiség
Nyaraló
Ikerházrész
Társasház
Sorház
Iroda lakásban