Eladó Családi ház, Nyíregyháza

#198200936

Eladó Családi ház

85 millió Ft

Nyíregyháza Kertváros
Alapterület:
221 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Családi házak
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
751 m2
Kiváló
Gázkazán
Udvari
Dél
1
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

ÖRÖK OTTHON NYÍREGYHÁZA-KERTVÁROSBAN - TÉGLAÉPÍTÉSŰ, AMERIKAI KONYHÁS CSALÁDI HÁZ VÁRJA ÖNT!

Fedezze fel ezt a mesés, szívvel-lélekkel tervezett családi házat Nyíregyháza-Kertváros frekventált részén! Minőségi építés, hívogató kert, és világos, barátságos belső tér jellemzi ezt az Amerikai konyhás nappali + három hálószobás otthont. 

Az ingatlan a Nyíregyháza központjától 3 km-re, egy csendes utcában található, mely jól megközelíthető autóval, de közlekedés szempontjából sem kell lemondania a kényelméről, a legközelebbi buszmegálló mindössze 300 m-re található. 

A ház ÉD-irányban néz, azonban ablakai tájolásának köszönhetően a napfény mindig bevilágítja az otthont. A szívhez szóló belső tér HB 38-as téglából készült, 5 cm-es hőszigeteléssel, műanyag nyílászárókkal, hőszigetelő ablakokkal, Bramac cserép tetővel. A melegről cirkó-gázkazán és vegyes tüzelésű kazán, a hűvösről pedig inverteres klímaberendezés gondoskodik. 

A padlókon laminált parketta, a többi helyiségben pedig kerámia burkolat húzódik. Az elegáns diófából készült, egyedileg gyártott konyhabútor és előszoba szekrény a vételár részét képezi - ezek a képeken is láthatóak. 

Az otthon két szinten helyezkedik el: a pince tárolóval, tüzelőtárolóval, kazánházzal, a földszint pedig kényelmes nappalival, étkezővel, három hálószobával, fürdőszobákkal, gardróbbal, kamrával, garázzsal és mosószobával. 

A 751 m2-es körbekerített telken egy szépen parkosított kert található, fúrt kúttal a növények öntözéséhez.  

A ház északi oldalán található fedett kerti konyha az otthon tökéletes kiegészítője. Ez a rész az ingatlan különleges szabadidős területe, ahol a családi és baráti összejövetelek alkalmával a szabadban is élvezhető a főzés élménye. 

A fedett terasz ideális helyszínt biztosít a kerti sütögetéshez és grillezéshez, a fedés pedig védelmet nyújt a napsütés ellen, így még a legforróbb nyári napokon is kellemesen hűvös marad. A konyha területe tágas és jól felszerelt, ami lehetővé teszi, hogy akár nagyobb vendégsereg ellátását is könnyedén megoldja. 

Ezen kívül, a fedett kerti konyha mellet található a fából készült kerti tároló, amely tökéletes hely a kerti eszközök, grillsütő, és egyéb szabadidős kellékek tárolására. A kerti konyha így nem csak egy szabadidős terület, de a praktikus és rendezett kertfenntartás szempontjából is nélkülözhetetlen. 

Ha Ön egy különleges otthont keres, ahol minden részletre odafigyeltek, és ahol minden nap egy új fejezete kezdődhet a családi életnek, akkor ne keressen tovább, forduljon hozzánk bizalommal. 

Helyiség Méret (m2)
Előtér 1.72
Nappali 23.94
Konyha + étkező 24.18
Közlekedő 7.22
Szoba 11.72
Szoba 11.73
Szoba 11.39
Zuhanyzófülke 3.15
Fürdőszoba + WC 6.21
Gardrób 5.24
Kamra, Éléskamra, Spájz 3.06
Közlekedő 4.39
Garázs 41.42
Mosószoba 2.29
Terasz 22.2
Tároló 16.68
Tároló 4.66
Kazánház 3.37
Tároló 15.13

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Iroda irodaházban C
Építési telek
Panellakás
Üzlethelyiség
Nyaraló
Ikerházrész
Társasház
Sorház
Iroda lakásban