Eladó Üzlethelyiség, Nyíregyháza

#198201102

Eladó Üzlethelyiség

280 millió Ft

Nyíregyháza
Alapterület:
501 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Könnyűszerkezetes
Áron alul
Üzleti ingatlanok

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
Nincs
960 m2
Újszerű
Hőszivattyú
Utcára
2
Összkomfort
Szélessávú (>10Mbps)
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Eladó magas minőségű üzletház Nyíregyháza forgalmas övezetében

Nyíregyháza szívében, forgalmas út mellett található ez a modern, 2017-ben épült, földszint + emeletes üzletház, melyet 2021-ben részben felújítottak. Az ingatlan impozáns megjelenése és elhelyezkedése tökéletes választás lehet befektetőknek, vállalkozóknak, kereskedelmi célú felhasználásra, de akár vendéglátói tevékenység számára is.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Teljes alapterület: 501 m² (földszint: 242 m², emelet: 259 m²).

Telek mérete: 960 m², amely teljesen közművesített és 450 m² térkővel burkolt parkolóval rendelkezik.

Épület állapota: újszerű, modern technológiával épült, magas minőségű kivitelezéssel. Az épület könnyűszerkezetes, fém tartóvázas, a hőszigetelt vakolatú homlokzat és fémlemez fedésű tető kiemeli esztétikai megjelenését.

Fűtési rendszer: egyedi levegő hőszivattyús fűtés-hűtés, napelemekkel kiegészítve, így energiatakarékos megoldást biztosít.

Használati lehetőségek: az üzlettér és a kiszolgáló helyiségek földszinten és emeleten helyezkednek el, teljesen természetes megvilágítással, modern szellőzőrendszerrel és minden szükséges kényelmi szolgáltatással.

Extra szolgáltatások: kamerarendszer, tűzjelző, elektromos kapu, térvilágítás, modern riasztórendszer.

Megközelíthetőség: az üzletház könnyen elérhető gépkocsival, illetve közvetlen buszmegálló (350 m), valamint a vasútállomás is mindössze 1,5 km-re található. Az M3 autópálya felhajtója 6 km-re helyezkedik el.

Lokáció és környezet:

Az ingatlan a város egyik legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi övezetében található. A környéken számos kereskedelmi egység, vendéglátóhely, panzió és a turisták által kedvelt Sóstófürdő található. A terület ideális választás üzleti célú felhasználásra, köszönhetően a magas gyalogos- és gépjárműforgalomnak.

Befektetési lehetőségek:

Az ingatlan az üzleti élet központjában található, és az új tulajdonos számos fejlesztési lehetőséget is kihasználhat. Az ingatlanban rejlő potenciált jól mutatja, hogy az elmúlt években a környék folyamatosan fejlődött, és több nagy beruházás is elindult.

További részletek az ingatlanról:

A földszinti alaprajz szerint a 103 m²-es bemutatóterem tágas és világos, ideális kiállítóteremként vagy ügyféltérként. Továbbá, a szint két külön bejárattal rendelkező pénztári teret, tároló helyiségeket és szociális blokkot is magában foglal, amely biztosítja a munkavállalók kényelmét.

Az emeleti alaprajz több irodahelyiséget tartalmaz, valamint egy nagyobb, 132 m²-es raktárt. A modern elrendezés lehetővé teszi a hatékony térkihasználást, így az emelet irodai célra vagy akár raktározásra is alkalmas.

Parkolási lehetőségek:

A terület 450 m² térkő burkolattal ellátott parkolót kínál, amely több autó számára biztosít helyet, ami különösen fontos a nagy forgalom kiszolgálására tervezett ingatlan esetében.

Eladási ár: Nettó 280 millió forint 

A hirdetésen látható fénykép csak illusztráció!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése