Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
65 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Azonnal költözhető
Családi házak
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

29.9

Eladó Családi ház

Nagykálló

3
100 m2
821 m2

Azonnal költözhető 3 szobás családi ház eladó

Nyíregyháza városközpontjától kb 13 km-re Nagykállóban található az a 100 m2-es 3 szobás , vegyes falazatú (szilikát, tégla) összkomfortos , jó állagú családi ház, mely keresi új gazdáját. 

Az ingatlan 821 m2 alapterületű telken helyezkedik el , és a mostani végleges kialakítására két lépésben került sor. Az első ütemben a családi ház került megépítésre, mely a hagyományos “Kádár kocka” 100 m2 alapterületű típustervre jellemző helyiségeket (nappali, 2 hálószoba, konyha+étkező, fürdőszoba-WC, közlekedő) foglalt magába . A  második ütemben kb. 60 m2 területen további helyiségekkel bővült, (garázs-műhely, konyha, előtér, terasz) a ház .  A bővítésnek köszönhetően a külön helyiségbe tagolódott a konyha és az étkező, a korábbi bejáratot felváltotta a teraszról megközelíthető bejárat és előtér. A garázs végleges kialakítása nem történt meg mivel a helyiséget az ipari áram bevezetését követően lakatos műhelynek használta a tulajdonos. A műhelyen belül kialakításra került egy zuhanyzó WC-vel , de a szaniterek felszerelésére és a burkolatok elhelyezésére már nem került sor.  

A családi ház összkomfortos , a fűtésről egy gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással , de a hűhelyben elhelyezett vegyes tüzelésű kazánnal is lehet biztosítani a meleget. Az ablakok fa és műanyag szerkezetűek kétrétegű üvegezéssel. 

A kertben található cca.: 10 m-es télikert az eladási ár részét képezik, növények öntözése fúrt kútról történik.  

Az ingatlan a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető . 

Családi házak
Lifestyle

169

Eladó Családi ház

Nyíregyháza
Sóstógyógyfürdő
5
316 m2
800 m2

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő jó ház jó helyen eladó !!!

Aki jó helyen , jó házat keres ne menjen tovább megtalálta. 

Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdő egyik csendes utcájában található ez a téglaépítésű kétszintes mediterrán stílusú luxus igényeket kielégítő 5 szobás , dupla komfortos családi ház. 

Strandfürdő közelinek mondható de mégis van annyira távol , hogy a Sóstón szervezett rendezvények nem zavarják meg a hely nyugalmát. Műútról jól megközelíthető, kicsit távolabb van a forgalmasabb utcáktól, a szomszédok kedvesek és csendesek, az utcára kilépve az igazi "sóstói feeling" érzése tölti el az itt lakókat.  

A családi ház nagyon átgondolt - hirdetésben feltüntetett - tervek alapján készült el 2008. évben. Az ingatlan kétszintes, mely a 800 m2-es téglafallal körbekerített telken helyezkedik el.  

Földszint 

A kétszintes családi ház földszintje 169,14 m2-en helyezkedik el , mely magában foglalja a 40.65 m2-es kétállásos garázst és a 28,36 m-es DNY-i tájolású fedett teraszt. A lakótér különlegessége az egy légtérben található konyha-étkező és a nappali melynek belmagassága az emeleten kialakított galéria mennyezetével esik egy szintre. A nappaliban található kandalló nemcsak dísze a lakásnak hanem kiegészítő megoldást nyújt a helyiség fűtéséhez is. A tágas szélfogó biztosítja a közlekedést a bejárat és a garázs között, de a helyiségen keresztül haladva közelíthető meg a háztartási helyiség, a WC, és a tároló is. Az étkező, - a szintkülönbség miatt - lépcsőn keresztül közelíthető meg, az emeletre pedig a nappaliban található lépcsőn keresztül juthatunk fel.  

Emelet 

A 146,94 m2 nettó alapterületű emeleti rész sem a klasszikus értelemben vett fszt + emelet szint került kialakításra. A “terek megtörésével félemeletenként” jutunk el a három különálló hálószobából , és a dolgozószobából álló szintre, aholy egy zuhanyzó-WC egy fürdőszoba-WC és egy gardrobszoba is kialakításra került. A dolgozószobából az udvarra néző fedett teraszra juthatunk ki, a hálószobákat a ház K-i oldalán található loggia köti össze kívülről. 

Kert-udvar 

A parkosított kertben, a rekreációs szempontok alapján vezérelve egy  7 x 3 m-es, mozgatható polikarbonáttal lefedett úszómedence került kialakításra a ház nyugati oldalán . A  családi események kedvenc színtere - a fedett teraszokat is fegyelembe véve - a fedett grillező , és a gyerekek részére is kialakításra került egy cca.: 12 m2-es játszótér. (lásd.:  Ingatlan elhelyezkedésének sematikus rajza). 

Akciós ár
Jó közlekedéssel
Téglaépítésű lakás
Új építésű

40.6

Eladó Téglalakás

Nyíregyháza
Belváros
3
61 m2
Földszint

Nyíregyháza belvárosában új építésű 8 lakásos társasházban modern lakások eladók

Nyíregyházán, belváros közeli új építésű 8 lakásos háromszintes (fszt, 1.emelet,tetőtér) társasházban, ,még 4 db ,  60,65 – 73,32 m2-es lakások eladók  2023 évi átadással.  

Az ingatlanok jellemzői:  

- Nyíregyháza belváros közeli frekventált, jól megközelíthető hely. Iskola- óvoda és a szükséges szolgáltatások mindegyike a közelben megtalálható.   

- Téglaépítésű szigetelt 3 szintes (fszt. 1.emelet, tetőtér) 8 lakásos társasház 

- 60,65  – 73,32 m2 alapterületű, amerikai-konyhás nappalis lakások  

- precíz tervezés és kivitelezés  

- referenciamunka megtekinthető  

- zárt udvari parkoló vásárolható  

- a kivitelezés várható befejezése 2023  

Földszinti lakások 

1.sz.lakás : Nettó alapterület 60,65 m2  Redukált alaterület 60,65 m2

előszoba , fürdőszoba,WC, közlekedő, konyha+étkező, nappali,  2 szoba , kertkapcsolat kialakítási lehetőség

1.emeleti lakások  

1.sz. lakás: Nettó alapterület : 73,28 m2  Redukált alaterület : 71,30 m2

előszoba , fürdőszoba,WC, közlekedő, konyha+étkező, nappali,  2 szoba, erkély 

3.sz. lakás: Nettó alapterület : 73,32 m2    Redukált alaterület : 71,34 m2

előszoba , fürdőszoba,WC, közlekedő, konyha+étkező, nappali,  2 szoba, erkély 

Tetőtéri lakás 

1.sz. lakás: Nettó alapterület 63,72 m2  Redukált alaterület : 50,08 m2

előszoba , fürdőszoba-WC, gardrob, nappali , konyha+étkező, szoba, erkély 

 

A jelenlegi hirdetés a földszinti 1.sz. lakás paramétereit tartalmazza.

Családi házak
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

129.9

Eladó Családi ház

Nyíregyháza
Báthory-lakópark
4
202 m2
1 164 m2

Pihenés , rekreáció , sportolás egy helyen ! 

Ha valaki olyan ingatlant képzel el magának ahol a lakhatás mellett a rekreáció és a sportolás is megvalósítható egy helyen akkor álmai otthonát megtalálta, mert Nyíregyháza-Báthory lakóparkjában eladóvá vált ez a téglaépítésű , belső két szintes, amerikai-konyhás nappali + 3 szobás, dupla komfortos, családi házas ingatlan,  az 1104 m2-es telken felépített Wellness (szauna, jakuzzi) részleggel, fedett grillezővel , cca.: 30 m2-es faházzal és cca.: 60 m2-es sportpályával. (lásd. Ingatlan építményeinek elhelyezkedése) . Az ingatlanon található felépítmények összesen nettó 325 m2 területen helyezkednek el. 

Lakóterek, teraszok, garázsok 

A családi ház 38 cm-es porotherm téglából épült és 5 cm-es hőszigeteléssel lett ellátva. A külső nyílászárók műanyag, a belső nyílászárók fa szerkezetűek , a tetőhéjazat Bramac betoncserép.  A ház melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik a mázas kerámiával burkolt felületeken padlófűtéses,- míg a laminált parkettával burkolt helyiségekben radiátoros hőleadással. A hűtést a nappaliban és az emeleti szobákban elhelyezett inverteres klímaberendezések biztosítják, az ablakok redőnyökkel felszereltek. 

A ház alsó szintjén (nettó alapterület 172,77 m2 , redukált alapterület 140,46 m2, a földszinti lakótér 108,15 m2) található az amerikai-konyhás nappali , hálószoba ,  fürdőszoba, WC, kazánház, 2 db előtér, a bejárat előtti és az udvar felőli fedett teraszok és a kétállásos garázs.  

Az emeletre (tetőtér nettó alapterület 29,64 m2, lakótér 29,64 m2, redukált alapterület 17,78 m2) nemes fából készült lépcsőn keresztül juthatunk fel ahol kettő hálószoba található. 

Rekreáció, tárolás, sportolás 

A telek mérete, elhelyezkedése és a tulajdonosok elhatározásának köszönhető , hogy sikerült az ingatlanon olyan építményeket létrehozni melyek megjelenésüket illetően esztétikai élményt nyújtanak, funkciójukból adódóan a ház lakóinak lehetőséget biztosítanak a pihenéshez a szórakozáshoz és a kulináris örömök átéléséhez.   

Mindezek alapján a ház NY-i oldalának folytatásaként felépült a Wellness részleg, a  jakuzzival és a finn szaunával, a fedett grillező, a faház mely magában foglalja a szerszámos tárolót a nyári konyhát és egy WC-t. A parkosított kert végében került megépítésre a rekortán burkolatú lábtengó pálya, a növények öntözése fúrt kútról megoldott . 

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése